Νέα

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης των εταιρειών "Κρητικά Ακίνητα Α.Ε." και "Νέα Χώρα Α.Ε."

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 70 του Κ.Ν. 2190/1920 τα Διοικητικά Συμβούλια των ανωνύμων εταιρειών "Κρητικά Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία" και "Νέα Χώρα Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Ακινήτων" γνωστοποιούν τα παρακάτω:

› Ισολογισμός μετασχηματισμού 30/09/2015
› Σχεδιο σύμβασης συγχώνεσης

Ξεκινά, με ένταξη στο χρηματοδοτικό εργαλείο Jessica, η δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων

 Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη και άλλων φορέων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Β’ στο Νομό Χανίων»

Η σύμβαση αφορά στη χρηματοδότηση της εταιρίας Επιχειρηματικό Πάρκο Χανιών Α.Ε. από το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Κρήτης (ΤΑΑΚ) για το έργο «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Β’ στο Νομό Χανίων» με πόρους του JESSICA ύψους 4,75 εκ. ευρώ. Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θα συγχρηματοδοτήσουν την επένδυση, με 2,1 εκ. ευρώ η κάθε μία.

 

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ & Πρόεδρος του Επενδυτικού Συμβουλίου του Ταμείου Χαρτοφυλακίου JESSICA κ. Νίκος Μαντζούφας και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

 

Η σημασία του Επιχειρηματικού Πάρκου στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ο ρόλος του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης Κρήτης και του JESSICA στη δημιουργία υποδομών και στην τοπική ανάπτυξη, και η σύνδεση με τις τοπικές επιχειρήσεις και την ανταγωνιστικότητα, αναλύθηκαν στις ομιλίες των κ.κ. Μιχάλη Μαρακάκη, Πρόεδρος Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων Α.Ε & Πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Νίκου Μυρτάκη, Πρόεδρος ΤΑΑΚ & Αντιπρόεδρος Παγκρήτιας Τράπεζας και Γιάννη Μαργαρώνη, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χανίων.

 

Το Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων έχει συνολικό προϋπολογισμό 10,55 εκ. ευρώ, θα δημιουργήσει σύγχρονες υποδομές και αναμένεται να αποφέρει σημαντικά κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη στην περιοχή των Χανίων και στην Κρήτη, όπως :

- μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων,

- ανάπτυξη καινοτομιών και δικτύωση επιχειρήσεων,

- δημιουργία νέων θέσεων εργασίας,

- βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών των Χανίων

- μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Ειδικά για τις νέες θέσεις εργασίας, αξίζει να σημειωθεί ότι :

- κατά την περίοδο κατασκευής του έργου θα απαιτηθούν 148 ετήσιες μονάδες εργασίας,

- κατά την λειτουργία του θα προσληφθούν 5 άτομα σε ετήσια βάση,

- πλέον των ετήσιων μονάδων εργασίας για την κατασκευή των εγκαταστάσεων νέων επιχειρήσεων.

 

Το JESSICA αποτελεί ένα πρωτοποριακό χρηματοδοτικό και αναπτυξιακό εργαλείο για την Κρήτη, συμβάλλοντας στη δημιουργία υποδομών, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην ανάπλαση αστικών περιοχών, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας καθώς επίσης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Έως και σήμερα μέσα από το JESSICA έχουν συμβασιοποιηθεί 6 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 30,54 εκ. ευρώ περίπου, με εγκεκριμένα κεφάλαια JESSICA 12,93 εκ. ευρώ, που θα συμβάλλουν στη δημιουργία 139 μόνιμων νέων θέσεων απασχόλησης.

 

 

Εγκρίθηκε το Επιχειρηματικό Πάρκο στη Μαλάξα - Η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Άρθρο στο www.flashnews.gr

Eγκαινιάστηκε το Εμπορικό Κέντρο "Ολέα"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, η εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του εμπορικού κέντρου «Ολέα», στον Πλατανιά Χανίων.

Το «Ολέα» είναι ιδιοκτησία της εταιρείας real estate «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε», που είναι θυγατρική εταιρεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Η σύλληψη, ο σχεδιασμός και η μελέτη του εμπορικού κέντρου, είναι προϊόν πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ενώ μελετητής του έργου είναι ο γνωστός αρχιτέκτονας Κυριάκος Κυριακίδης.

Στην ομιλία καλωσορίσματος, ο κος Μιχάλης Μαρακάκης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων εξέφρασε την ευχή του «το Εμπορικό Κέντρο Ολέα να αποτελέσει μια σημαντική υποδομή που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουρισμού» ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων επιμένουμε στο όραμά μας, που είναι η Κρήτη να εξελιχθεί σε μια από τις δυναμικότερες Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια νησιωτική Περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης. {…} Η πρόκληση για την Τράπεζα μας είναι, στα πλαίσια του ρόλου της ως φορέας της τοπικής οικονομίας, να «σηκώσει» ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης αυτής της ανάπτυξης, αναλαμβάνοντας βιώσιμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σε όλο το Νησί και χρηματοδοτώντας ή συμμετέχοντας άμεσα σε ανάλογες πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και φορείς του δημόσιου τομέα.»

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κος Αποστόλης Βουλγαράκης, δήλωσε «Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες εποχές οι επιχειρήσεις να βάζουν τα λεφτά που έχουν – ή που δεν έχουν- για να κάνουν επενδύσεις και να δίνουν δουλειά σε ανθρώπους». Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κος Γιάννης Μαλανδράκης χαρακτήρισε το Ολέα «κόσμημα που δίνει χαρά σε οποιονδήποτε αιρετό να το βλέπει στον Δήμο του». Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων, κος Γιάννης Μαργαρώνης, τόνισε την σημασία επενδύσεων τέτοιου είδους που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και αναβαθμίζουν τον τοπικό τουρισμό στους δύσκολους σημερινούς καιρούς.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, κος Γιώργος Σταθάκης ενώ ακολούθησε γιορτή με μουσική και τοπικά εδέσματα.

Το «Ολέα» είναι ένας υπαίθριος χώρος, ανοικτός και διαμπερής, βιοκλιματικά σχεδιασμένος και αναπτύσσεται σε τρία υπόγεια συνολικής επιφανείας 6.000 τμ, και σε ισόγειο και α' όροφο επιφανείας 1.700 τμ. Στο ισόγειο λειτουργούν δέκα εμπορικά καταστήματα, ένα μικρό καφέ και κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Τέλος στον όροφο λειτουργεί ένα εστιατόριο θαλασσινών και ένα καφέ – μπαρ. Στα τρία υπόγεια λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση, δημόσιος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (parking) χωρητικότητας 150 θέσεων και διαθέτει κοινόχρηστους χώρους, καθιστικά, w.c, χώρους πρασίνου, υδάτινες επιφάνειες, Α.Τ.Μ,  κλπ.

Εγκαίνια Εμπορικού Κέντρου "Ολέα"

Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο της "Κρητικά Ακίνητα Α.Ε." με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Εμπορικού Κέντρου "Ολέα" στον Πλατανιά που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

"Ναι" στην ίδρυση επιχειρηματικού πάρκου στην Μαλάξα από την επιτροπή περιβάλλοντος Κρήτης

Άρθρο στο www.flashnews.gr

04/02/2014: Πρόσκληση σε τελετή απονομής υποτροφιών

Σας προσκαλούμε στην τελετή απονομής δυο υποτροφιών των 2.500€ εκάστη σε διδακτορικούς φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίες προσφέρονται από την εταιρεία μας στο πλαίσιο της Εταρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Χανίων και της "Κρητικά Ακίνητα Α.Ε." κ. Μιχάλης Μαρακάκης.

10/1/2014: Εμπορικό Κέντρο "Ολέα"

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις αρχές Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται πλήρως η κατασκευή και παραδίδεται προς χρήση και λειτουργία το εμπορικό κέντρο "Ολέα" στον Πλατανιά Χανίων.

Το σύγχρονο αυτό κτιριακό συγκρότημα στο κέντρο του Πλατανιά, καταλαμβάνει έκταση 7.580 τ.μ. και περιλαμβάνει 11 εμπορικά καταστήματα με αντίστοιχους αποθηκευτικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης, 3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με μεγάλο υπαίθριο χώρο και έναν δημόσιας χρήσης σταθμό αυτοκινήτων χωρητικότητας 150 θέσεων.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία "Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.", θυγατρική εταιρεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, βρίσκεται ήδη σε διαδικασίες μίσθωσης αλλά και πώλησης των εν λόγω καταστημάτων.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα έγο υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και ποιότητας κατασκευής. Αποτελεί δε μια σύγχρονη υποδομή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και εν τέλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

21/10/2013: Δελτίο Τύπου: Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων

    

    Με αφορμή δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πρόοδο και εξέλιξη της ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων, η Διοίκηση του φορέα υλοποίησης του έργου (ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε) ενημερώνει υπεύθυνα την επιχειρηματική κοινότητα, τους πολίτες και τους φορείς των Χανίων και της Κρήτης για τα παρακάτω:  

    Η εταιρεία «ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε», συστάθηκε το 2010, ως Εταιρεία Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου (ΕΑΝΕΠ) σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, με σκοπό την ανάπτυξη του επιχειρηματικού πάρκου Χανίων, εκτάσεως 500 στρ. περίπου και είναι ο μόνος αρμόδιος και υπεύθυνος Φορέας για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου.   Κατά το χρονικό διάστημα 2010-2013 επεδίωξε με όλα τα νόμιμα μέσα και παρά τις συνήθεις έως ακραίες καθυστερήσεις της Δημόσιας Διοίκησης, έλαβε όλες τις αναγκαίες προεγκρίσεις και εκπόνησε όλες τις αναγκαίες τεχνικές και οικονομικές μελέτες που αποτελούν προαπαιτούμενο για την έγκριση χωροθέτησης και ανάπτυξης του Πάρκου, μέσω μιας Κ.Υ.Α που εκδίδεται από τους Υπουργούς Ανάπτυξης και ΥΠΕΚΑ.  

    Την 1-7-2013 κατέθεσε πλήρη φάκελο στα αρμόδια Υπουργεία και στις 17-7-2013,   ο φάκελος εξετάστηκε, όπως επιβάλλει ο νόμος, από τη Μεικτή Επιτροπή των δύο Υπουργείων στο πόρισμα /Πρακτικό της οποίας σημειώνεται: «Από την εξέταση του συνόλου των στοιχείων που υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε η πληρότητα του φακέλου σύμφωνα με τα περιεχόμενα της ΚΥΑ Φ/Α.15/3/2226/170 (ΦΕΚ 583/Β/2012)». Η παραπάνω εξέλιξη συνιστά κορυφαία τυπική διαδικασία που ισοδυναμεί με τη θετική γνωμοδότηση των αρμόδιων Υπουργείων.  

    Στον παρόντα χρόνο ο φάκελος του έργου εξετάζεται όσον αφορά την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων, ενώ ήδη έχει κατατεθεί και αναμένεται να εξεταστεί η έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης του έργου.  

    Η παραπάνω εξέλιξη είναι ανεξάρτητη από τη νόμιμη επιδίωξη του Φορέα να προσαρτήσει στην υπό ανάπτυξη επιφάνεια του Πάρκου και άλλες όμορες εκτάσεις με σκοπό την τεχνική και οικονομική βελτιστοποίηση του έργου. Την επιδίωξη αυτή δικαιούται και έχει θέσει μετ’ επιτάσεως ο Φορέας στις αρμόδιες Δασικές Υπηρεσίες και στην ηγεσία του ΥΠΕΚΑ.  

    Όσον αφορά στη χρηματοοικονομική υποστήριξη του έργου, η «ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε», αν και είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της αρμοδίως από το 2010, για την υπαγωγή του έργου στο ΕΣΠΑ, αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν προέβη στην Προκήρυξη Μέτρου Χρηματοδότησης Επιχειρηματικών Πάρκων, παρ’ ότι το είχε προαναγγείλει, προετοιμάσει και δεσμευτεί γι’ αυτό.    O Φορέας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και σε κάθε περίπτωση διαθέτει την ετοιμότητα και ωριμότητα υποβολής πρότασης, στη περίπτωση που προκηρυχθεί νέο μέτρο στο πλαίσιο της 5ης πλέον Προγραμματικής Περιόδου.  

    Μετά από αυτό, η ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε κατέθεσε αίτηση και πλήρη φάκελο στις 12-9-2013 στο ΤΑΑ Κρήτης για την υπαγωγή του έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «JESSICA». Ο υπ’ όψιν φάκελος εξετάζεται αρμοδίως και υπάρχει βασίμως η πιθανότητα/δυνατότητα, η πρόταση του Φορέα να γίνει αποδεκτή και το έργο να τύχει της δανειακής χρηματοδότησης του Προγράμματος. Η ως άνω βασιμότητα στηρίζεται στο δεδομένο ότι το έργο είναι απολύτως συμβατό με το σύνολο των κανόνων που αποτελούν τα κριτήρια αξιολόγησης για την υπαγωγή έργων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα JESSICA.  

    Στο αμέσως προσεχές διάστημα η ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε προτίθεται να καλέσει σε ειδική εκδήλωση την Επιχειρηματική Κοινότητα και τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής των Χανίων με σκοπό την ανάλυση όλων των Επιχειρησιακών Παραμέτρων του Πάρκου και την ανταλλαγή απόψεων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των τελικών αποφάσεων εξέλιξης/υλοποίησης του έργου, προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου, του περιβάλλοντος, των πολιτών και της τοπικής οικονομίας.  

                                        Χανιά 21 Οκτωβρίου 2013

                                               Για τον Φορέα

                                          «ΕΠΙΧΕΙ.ΠΑ Χανίων Α.Ε»

                                            Μιχάλης Μαρακάκης

                                                Πρόεδρος Δ.Σ

To Net Metering επί....τάπητος

Άρθρο στο www.4green.gr

 

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και αποφασίσθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα:

Το συνολικό ποσό της αύξησης ανέρχεται σε 1.980.000 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 1.320.000 νέων ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,50 ευρώ και τιμή διάθεσης στους παλαιούς μετόχους 1,50 ευρώ.

Οι παλαιοί μέτοχοι έχουν δικαίωμα προτίμησης για την συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με αναλογία 2 νέες μετοχές στις 15 παλιές.

Οι όροι της αύξησης είναι ιδιαίτερα εκλυστικοί και συμφέροντες αφού η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών είναι μικρότερη και από την σημερινή λογιστική αξία της μετοχής.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση προθεσμία άσκηςη του δικαιώματος προτίμησης από τους υπάρχοντες μετόχους, ορίστηκς η 31/7/2013 και για την ολοκλήρωση της αύξσηης η 30/8/2013.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μετοχές των Κρητικών Ακινήτων από αδιάθετο υπόλοιπο, που τυχόν υπάρξει μετά την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στην εταιρεία. Η διάθεση αυτών, θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης που έχει ήδη λάβει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Γενική Συνέλευση 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 

ΕΛΣΤΑΤ: Βουτιά στην Οικοδομική Δραστηριότητα

Άρθρο στο www.ysterografa.gr

EOAEN: Μεγαλύτερη ταρίφα στα νησιωτικά φωτοβολταϊκά

Άρθρο στο www.energyonline.gr

Αλλαγές στη φορολογία Φυσικών και Νομικών Προσώπων (Ιαν. 2013)

Φορολογικά Νέα από την Deloitte

Κρητική Ενεργειακή ΑΕ: 22 πάρκα με αντιστροφείς KOSTAL το τελευταίο εννεάμηνο

Άρθρο από το www.energyonline.gr

Ελληνορωσικό Φόρουμ Ακινήτων

Άρθρο της ειδησεογραφικής πύλης www.flashnews.gr

Βραβεία αρχιτεκτονικού διαγωνισμού

Άρθρο στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα"

Κρητικά Ακίνητα Α.Ε. - Γεν. Συνέλευση

Άρθρο στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα"

Ανάπτυξη έργων ΑΠΕ στα Χανιά

http://www.greenagenda.gr/?p=551

Parking για τουριστικά λεωφορεία διαμορφώνει ο Δήμος Χανίων

Άρθρο στο cretalive.gr

Τακτοποίηση αυθαιρέτων και ημιυπαιθρίων

http://www.imi.gr/

Πώς υπολογίζεται το ειδικό τέλος στα ακίνητα

Άρθρο στην εφημερίδα "Τα Νέα"

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 74795358000
Ελ. Βενιζέλου 34, Χανιά, ΤΚ 73132
Τηλ: 2821025534