Εμπορικό Κέντρο Πλατανιά

Έργο Ανέγερσης ενός "νέου σύγχρονου εμπορικού κέντρου" συνολικού εμβαδού 7.580τ.μ. με υπόγειους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων στο κέντρο του Πλατανιά στο Νομό Χανίων

Μετά την απόκτηση του οικοπέδου, συνολικής έκτασης των 2.285 τ.μ. με τρείς τμηματικές αγορές, την εκπόνηση των αρχιτεκτονικών, στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών και λοιπών μελετών που ανατέθηκαν ύστερα από διαδικασία Πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και την έκδοση της οικοδομικής άδειας, ξεκίνησε το Νοέμβριο 2011 η α' φάση του έργου (εκσκαφές και αντιστηρίξεις), όπου μετά από κλειστό διαγωνισμό μεταξύ εξειδικευμένων στο συγκεκριμένο αντικείμενο εταιρειών, ανατέθηκε στην "J&P Άβαξ Α.Ε."

Η β' φάση του έργου (σκυροδέματα και όλες οι λοιπές εργασίες) ανατέθηκαν στην "Κοινοπραξία Σ.Θ. ΝΑΟΥΜ ΑΤΕ - ΤΟΜΕΣ ΑΤΕ" και ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2012.

Το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε για λειτουργία τον Απρίλιο του 2014.

Το εμπορικό κέντρο περιλαμβάνει 14 καταστήματα (11 εμπορικά και 3 υγιεονομικού ενδιαφέροντος), εμβαδού από 75 τ.μ. έως 150 τ.μ. με υπόγεια αποθήκη 35-50 τ.μ. για το καθένα (εσωτερική επικοινωνία), καθώς και δύο θέσεις στάθμευσης στο Α' υπόγειο που αναλογούν σε κάθε κατάστημα. Στο Β΄και Γ' υπόγειο του συγκροτήματος λειτουργεί σταθμός αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης χωρητικότητας 150 αυτοκινήτων.

Το σύνολο των καταστημάτων του συγκροτήματος, με τους αντίστοιχους αποθηκευτικούς τους χώρους και τις αναλογούσες θέσεις στάθμευσης προορίζονται για πώληση ή μίσθωση, ενώ το δημόσιο πάρκινγκ  θα παραμείνει στην Κρητικά Ακίνητα Α.Ε. προς εκμετάλλευση.

Δείτε φωτογραφίες

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 74795358000
Ελ. Βενιζέλου 34, Χανιά, ΤΚ 73132
Τηλ: 2821025534