Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και αποφασίσθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα:

Το συνολικό ποσό της αύξησης ανέρχεται σε 1.980.000 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 1.320.000 νέων ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,50 ευρώ και τιμή διάθεσης στους παλαιούς μετόχους 1,50 ευρώ.

Οι παλαιοί μέτοχοι έχουν δικαίωμα προτίμησης για την συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με αναλογία 2 νέες μετοχές στις 15 παλιές.

Οι όροι της αύξησης είναι ιδιαίτερα εκλυστικοί και συμφέροντες αφού η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών είναι μικρότερη και από την σημερινή λογιστική αξία της μετοχής.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση προθεσμία άσκηςη του δικαιώματος προτίμησης από τους υπάρχοντες μετόχους, ορίστηκς η 31/7/2013 και για την ολοκλήρωση της αύξσηης η 30/8/2013.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μετοχές των Κρητικών Ακινήτων από αδιάθετο υπόλοιπο, που τυχόν υπάρξει μετά την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στην εταιρεία. Η διάθεση αυτών, θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης που έχει ήδη λάβει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Ελληνορωσικό Φόρουμ Ακινήτων Βραβεία αρχιτεκτονικού διαγωνισμού Κρητικά Ακίνητα Α.Ε. - Γεν. Συνέλευση Ανάπτυξη έργων ΑΠΕ στα Χανιά Parking για τουριστικά λεωφορεία διαμορφώνει ο Δήμος Χανίων Τακτοποίηση αυθαιρέτων και ημιυπαιθρίων Πώς υπολογίζεται το ειδικό τέλος στα ακίνητα Αλλαγές στη φορολογία Φυσικών και Νομικών Προσώπων (Ιαν. 2013) EOAEN: Μεγαλύτερη ταρίφα στα νησιωτικά φωτοβολταϊκά ΕΛΣΤΑΤ: Βουτιά στην Οικοδομική Δραστηριότητα Κρητική Ενεργειακή ΑΕ: 22 πάρκα με αντιστροφείς KOSTAL το τελευταίο εννεάμηνο Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου Γενική Συνέλευση 2013 To Net Metering επί....τάπητος 21/10/2013: Δελτίο Τύπου: Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων 10/1/2014: Εμπορικό Κέντρο "Ολέα" 04/02/2014: Πρόσκληση σε τελετή απονομής υποτροφιών "Ναι" στην ίδρυση επιχειρηματικού πάρκου στην Μαλάξα από την επιτροπή περιβάλλοντος Κρήτης 05/06/2014: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Εγκαίνια Εμπορικού Κέντρου "Ολέα" Eγκαινιάστηκε το Εμπορικό Κέντρο "Ολέα" Εγκρίθηκε το Επιχειρηματικό Πάρκο στη Μαλάξα - Η Κοινή Υπουργική Απόφαση Ξεκινά, με ένταξη στο χρηματοδοτικό εργαλείο Jessica, η δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης των εταιρειών "Κρητικά Ακίνητα Α.Ε." και "Νέα Χώρα Α.Ε." Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 74795358000
Ελ. Βενιζέλου 34, Χανιά, ΤΚ 73132
Τηλ: 2821025534